Heb je plannen om te renoveren? Maar je verlangt naar méér dan enkel en alleen een mooie woning. Je vindt het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je woning praktisch ingericht is, voldoende opbergruimte heeft en onderhoudsvriendelijk is. En je hebt ook graag dat je woning past bij wie je bent, als persoon maar ook als gezin - nu én in de toekomst. Dat kan allemaal!

Ontdek hoe Buro K het aanpakt en maak van je huis opnieuw je thuis zodat je opnieuw kan genieten van jouw woning, iedere dag.

in 3 stappen naar jouw nieuwe interieur

INTERIEURONTWERP

En dan is de keuze aan jou. Heb je beslist dat je graag met Buro K zou samenwerken? Ok, super! Dan gaan we verder.

En dan is de keuze aan jou. Heb je beslist dat je graag met Buro K zou samenwerken?

Ok, super! Dan gaan we verder!

Aangezien iedereen anders is en anders leeft, is ieder interieurontwerp dan ook maatwerk. Daarom starten we steeds met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek gaan we samen de ruimtes die jij wil aanpakken, eens volledig overlopen. Je krijgt advies en komt te weten hoe Buro K jouw renovatie zou aanpakken. Zo voel je meteen of er een klik is voor een verdere samenwerking. Na afloop van het gesprek ontvang je binnen de week een offerte, we werken steeds met een vaste prijs.

kennismakingsgesprek

1

het interieurontwerp

2
2

Misschien heb je een plan van je woning of misschien ook niet, maar in de meeste gevallen worden alle ruimtes die worden aangepakt (opnieuw) opgemeten. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat plannen afwijken van de werkelijkheid, en dat is geen goede start.

De opmeting is tegelijkertijd ook het ideale moment om met jou alle ruimtes nog eens grondig te bespreken. Naast jouw input mag je je verwachten aan een reeks vragen waar je misschien wel of misschien (nog) niet aan had gedacht. Want Buro K denkt graag met je mee. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. We wijzen je graag op bepaalde voor-en nadelen en checken nog eens of alles matcht met hoe jij in het leven staat. Samen duiken we in jouw leven zodat duidelijk wordt wie jij bent en hoe jij leeft, of wilt leven. Pas dan komt de creativiteit en gaan we het ideale ontwerp voor jou en jouw woning gaan uittekenen.


Starten doen we met de opmeting en een goed gesprek!

In de vorige stap hebben we onze puzzelstukjes verzamelt, nu gaan we daarmee de slag! En starten doen met met de indeling. Eerst gaan we op grondplan bekijken wat de beste manier is om alles te organiseren in jouw woning, of ruimte. Want een goed ontwerp begint met de juiste indeling. Samen bekijken we de mogelijkheden die passen bij jou en je woning. Er zijn vaak verschillende opties. We bespreken deze één voor één, en gaan zo op zoek naar de ideale indeling - die waar jij oprecht gelukkig van wordt.

Een goede indeling is de basis.

Een goede indeling is de basis.

In tussentijdse ontwerpbesprekingen overlopen we telkens de gemaakte plannen en 3D-beelden. We hebben het over de praktische kant van het interieurontwerp maar ook over de verschillende materialen, kleuren, verlichting, raamdecoratie en de combinatie die dit alles samen geeft. Ik neem je mee in mijn denk- proces, geef je advies en leg je uit waarom ik bepaalde beslissingen heb genomen. We toetsen alles af aan wie jij bent en jouw levensstijl, en passen aan waar nodig tot het ontwerp helemaal goed zit zowel qua indeling als de sfeer waar jij naar op zoek bent.

Wanneer het interieurontwerp helemaal op punt staat, krijg jij alle gemaakte plannen afgedrukt op papier + digitaal. De 3D-beelden en een overzicht van het ontwerpadvies (materialen, kleuren, raamdecoratie,..) bezorg ik jou digitaal. Zo heb jij alle informatie om daarna gemakkelijk zelf aan de slag te gaan met jouw renovatie!

Nu we meer duidelijkheid hebben over de ideale indeling van jouw woning, gaan we dit verder uitwerken. Dit doen we aan de hand van gedetailleerde plannen (grondplan, aanzichten en snedes), en sfeervolle 3D-beelden.

  • Plannen zijn nodig voor de stielmannen, zodat ze alles perfect kunnen uitvoeren zoals jij wenst. Maar je kan er ook heel wat praktische informatie op terug vinden die ook voor jou van belang zal zijn. Hoeveel kastruimte ga je exact hebben? Waar ga je alles kunnen opbergen? Hoe zit het met de verlichting?

  • De 3D-beelden zijn dan weer een handig hulpmiddel om een duidelijk beeld te krijgen van je nieuwe interieur. Je ziet letterlijk hoe het kan worden. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om keuzes te maken. En het maakt het ook makkelijker om je renovatie te bespreken, zowel met mij als je interieurarchitect als ook met de stielmannen tijdens de werken achteraf. 

Nu we meer duidelijkheid hebben over de ideale indeling van jouw woning, gaan we dit verder uitwerken. Dit doen we aan de hand van gedetailleerde plannen (grondplan, aanzichten en snedes), en sfeervolle 3D-beelden.

  • Plannen zijn nodig voor de vakmannen, zodat ze alles perfect kunnen uitvoeren zoals jij wenst. Maar je kan er ook heel wat praktische informatie op terug vinden die ook voor jou van belang zal zijn. Hoeveel kastruimte ga je exact hebben? Waar ga je alles kunnen opbergen? Hoe zit het met de verlichting?

  • De 3D-beelden zijn dan weer een handig hulpmiddel om een duidelijk beeld te krijgen van je nieuwe interieur. Je ziet letterlijk hoe het kan worden. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om keuzes te maken. En het maakt het ook gemakkelijker om je renovatie te bespreken, zowel met mij, je interieurarchitect als ook met je vakmannen tijdens de werken achteraf. 

Gedetailleerde plannen en sfeervolle 3D-beelden.

Gedetailleerde plannen en sfeervolle 3D-beelden.

Elk ontwerp is maatwerk, maar ook hoe we te werk gaan verschilt van project tot project. Want niet iedereen heeft nood aan hetzelfde pakket. Misschien ben jij enkel op zoek naar een goede indeling van je woning? Of een ontwerp voor maatwerkkasten zonder verdere aankleding? Dat kan!

Ontdek de verschillende mogelijkheden en ga voor datgene wat past bij jou!

Elk ontwerp is maatwerk, maar ook hoe we te werk gaan verschilt van project tot project. Want niet iedereen heeft nood aan hetzelfde pakket. Misschien ben jij enkel op zoek naar een goede indeling van je woning? Of een ontwerp voor maatwerkkasten zonder verdere aankleding? 

Ontdek de verschillende mogelijkheden en ga voor datgene wat past bij jou!

Waarmee kan ik jou helpen?

Waarmee kan ik jou helpen?

digitaal materiaal- en adviesoverzicht

definitieve plannen (grondplan, aanzichten, snede's) op schaal 1/20 met maatvoering,
op papier en digitaal

3D-beelden digitaal

tussentijdse ontwerpbespreking(en)

advies raamdecoratie

meubel- en stylingadvies

kleur- en materiaaladvies

sfeervolle 3D-beelden

elektra- en verlichtingsplan

uitwerking van de ruimte(s) in gedetailleerde plannen en  3D

meerdere voorontwerpen als onderzoek naar de ideale indeling van de ruimte(s)

bespreking van de ruimte(s)  (en jouw levensstijl)

Een totaalvisie voor jouw interieur!


3D TOTAALONTWERP

digitaal materiaaloverzicht

definitieve plannen (grondplan, aanzichten, snede's) op schaal 1/20 met maatvoering,
op papier en digitaal

digitale 3D-beelden

uitwerking van de ruimte(s) in gedetailleerde plannen en een basis 3D

tussentijdse ontwerpbespreking(en)

meerdere voorontwerpen als onderzoek naar de ideale indeling van de ruimte(s)

bespreking van de ruimte(s)  (en jouw levensstijl)

Ontwerp van maatwerkkasten.


3D ONTWERP

definitief grondplan
op papier en digitaal

definitief grondplan
op schaal 1/50 met maatvoering

tussentijdse ontwerpbespreking(en)

meerdere voorontwerpen als onderzoek naar de ideale indeling van je woning

bespreking van jouw woning (en jouw levensstijl)

Op zoek naar de ideale
indeling van jouw woning?


2D GRONDPLAN

Met een interieurontwerp van Buro K heb je de perfecte basis om jouw renovatie zelf tot een goed einde te brengen. Maar ben je niet echt thuis in de wereld van renoveren en kan je toch nog wat hulp gebruiken bij de voorbereiding en/of uiteindelijke uitvoering?  Geen probleem! Met ons online programma 'Plan je renovatie als een pro!' breng ook jij jouw renovatie gagarandeerd tot een goed einde. Laat je verder begeleiden en laat niets aan het toeval over!

de renovatie

3

EEN SELECTIE VAN ENKELE INTERIEURONTWERPEN EN REALISATIES

PORTFOLIO

Opgegroeid tussen de verfpotten en behangboeken (mijn vader is schilder), ben ik eigenlijk al van jongs af aan terecht gekomen in de wereld van interieur. Wat toen begon met wat kleuradvies geven is uitgegroeid tot een passie voor interieurarchitectuur. Na mijn studie master in de interieurarchitectuur te Sint-Lucas Gent, heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in Nederland (Amsterdam) en België maar al gauw besliste ik om mijn eigen ontwerpburo op te starten. Met BURO K wil ik je tonen wat interieurarchitectuur voor jou kan betekenen. Hoe het je leven aangenamer kan maken - thuis, de plek waar jij elke dag bent. Het is meer dan alleen een mooi ontwerp. Het kan je leven echt veranderen!

INTERIEURARCHITECT & creatieve partner-in-crime.

Kim Vandersteene

Duidelijk stappenplan om je renovatie zelf aan te sturen.

Advies van een professional met 10+j ervaring.

Geen twijfels over de keuzes die je maakt. 

Een totaalvisie voor jouw woning of de ruimte die je wilt aanpakken.

Luisteren, aanpassen en perfectioneren tot het helemaal goed zit.

Een ontwerp voor nu maar ook voor de toekomst.

Een harmonieus geheel dat iedere dag opnieuw rust brengt in jouw leven.

Praktisch ingericht, op maat van wie jij bent.

Kies voor een persoonlijk en doordacht ontwerp van Buro K
en maak van je huis je thuis!

3
1

Vorig jaar kochten we een woning en besloten deze volledig te renoveren. Al snel kozen we ervoor om Buro K aan te spreken om mee na te denken over hoe we de ruimtes zo optimaal mogelijk kunnen indelen naar wat wij belangrijk vinden. Er werd heel veel overlegd en geluisterd naar wat wij essentieel vinden. Kim was vlot bereikbaar en paste het plan vlot aan naar onze wensen. Klant is duidelijk koning!

Momenteel zijn we nog volop aan het verbouwen, maar met ons plan van Buro K hebben we alleszins vertrouwen in een prachtig eindresultaat!

- Yasmine & Ken 

"MET ONS PLAN VAN BURO K HEBBEN WE VERTROUWEN IN EEN PRACHTIG EINDRESULTAAT!"

"Met ons plan van Buro K hebben we vertrouwen in een prachtig eindresultaat!"

3
2

Toen we onze leefruimte wouden veranderen, zijn we samen met Buro K aan de slag gegaan. De samenwerking was een groot plezier. Zo begonnen we met een paar gesprekken over hoe wij onze leefruimte zagen en wat wij mooi vonden. Kim was direct mee met onze ideeën zodat al bij het 1ste plan het er boenk op was! Bij de uitvoering van de werken was Kim er altijd bij zodat alle werkmannen goed wisten wat er moest gebeuren en zodat alles tip top in orde was. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Merci Buro K! Het was een aangename samenwerking. Bij de volgende verbouwingen komen we zeker terug!

- Maaike & Mathias

"Bij de volgende verbouwingen komen we zeker terug!"

Wij zijn een aantal jaren geleden bij Kim terechtgekomen. Onze voornaamste reden toen was om jonge mensen een kans te geven. Ondertussen hebben wij al twee projecten door haar laten realiseren en kunnen we, met 100 % zekerheid, zeggen dat we bij een eventueel volgend project opnieuw voor haar zouden kiezen. Ontwerpen top, samenwerking top, opvolging top,  kortom alles TOP!!

- Isabelle & Luc 

"Ontwerpen top, samenwerking top, kortom alles TOP!"

3
3

Wat zeggen anderen?

Is dit wat je zoekt? Super! Dan kijk ik er alvast naar uit om je te ontmoeten. Vraag via onderstaande knop jouw kennismakingsgesprek aan en dan spreken wij elkaar gauw!

Jouw interieurarchitect,

Een interieurontwerp van Buro K, dat is een stap verder gaan dan enkel en alleen die mooie nieuwe look voor jouw interieur. Wij hebben het ook graag praktisch, persoonlijk en op maat van wie jij bent. Wij gaan voor een doordacht ontwerp, zodat jij voor de rest van je leven van jouw nieuwe interieur kan genieten.

Zet jij de stap naar een interieurontwerp voor jouw woning?

Zet jij de stap naar een interieurontwerp voor jouw woning?