Benieuwd wat de mogelijkheden zijn met jouw interieur en hoe Buro K het zou aanpakken?

Heb je nog nooit verbouwd en weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Weet dan dat ik je ook hierbij kan helpen. Aanstellen van aannemers, de planning opstellen, het budget bewaken, controle tijdens de werf,..ik begeleid je doorheen elke fase van je renovatie. Wat ik heel erg belangrijk vind? Dat je eindbudget overeenkomt met wat we hadden vooropgesteld en een afwerking die is zoals het hoort te zijn! Puntjes op de i. Daar gaan we voor!

ZORGELOOS RENOVEREN

We leven elke dag in onze woning dus dan is het handig dat deze niet enkel mooi is, maar dat ze ook heel erg praktisch is! De dag van vandaag bestaan er oneindig veel (kleine) trucjes om jou het leven gemakkelijker te maken. Maar ook gewoon logisch denken helpt ons hier al een heel eind op weg. Het is één van mijn stokpaardjes en ik vertel je er graag meer over. Zodat jij op het einde van de rit nóg meer kan genieten van jouw woning.

PRAKTISCH

Een woning ontwerpen doe ik nooit zomaar volgens een wensenlijstje dat wordt doorgegeven. Nee, ik vind het heel belangrijk om jou als persoon te leren kennen. Omdat ik dan kan meedenken met jou. Omdat jouw persoonlijke insteek net het gedeelte is wat maakt dat jij je écht thuis gaat voelen in jouw woning. Wat karakter en het juiste gevoel gaat geven aan jouw woning. Iedere persoon is uniek - dus ook ieder ontwerp is uniek. 

PERSOONLIJK ONTWERP

Voel jij je momenteel ook niet helemaal thuis in je eigen huis? Je hebt nood aan verandering maar je weet niet goed waar te beginnen of wat er allemaal mogelijk is? Als interieurarchitect help ik je graag anders kijken naar je woning dan je tot nu toe deed. Samen gaan we op zoek naar waar jij nood aan hebt en gelukkig van wordt. Een frisse blik en veel creatieve ideeën is wat je mag verwachten. Met een uniek interieurontwerp als resultaat!

CREATIEVE IDEEËN

Opgegroeid tussen de verfpotten en behangboeken (mijn vader is schilder), ben ik eigenlijk al van jongs af aan terecht gekomen in de wereld van interieur. Wat toen begon met wat kleuradvies geven is uitgegroeid tot een passie voor interieurarchitectuur. Na mijn studie master in de interieurarchitectuur te Sint-Lucas Gent, heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in Nederland (Amsterdam) en België maar al gauw besliste ik om mijn eigen ontwerpburo op te starten. Met BURO K wil ik je tonen wat interieurarchitectuur voor jou kan betekenen. Hoe het je leven aangenamer kan maken - thuis, de plek waar jij elke dag bent. Het is meer dan alleen een mooi ontwerp. Het kan je leven echt veranderen.

INTERIEURARCHITECT
& creatieve partner-in-crime.

KIM VANDERSTEENE